Mint Labs wins the 3rd prize at the Cre@tic prizes from Tecnocampus, Mataro

 
 
 

Premis Cre@tic (12ena edició), que organitza la Fundació TecnoCampus Mataró- Maresme amb el patrocini de la Fundació Caixa Laietana, i la col·laboració de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Grup d’empreses TIC del Maresme (GENTIC), ACC1Ó, l’Associació independent de joves empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona mitjançant la seva delegació del Maresme i PIMEC (Petita i mitjana empresa de Catalunya).
Els guanyadors són:
· 1er premi: Global Health Home Devices. Guanyador: Rosendo Garganta. El projecte consisteix en el disseny, desenvolupament, fabricació i distribució de dispositius mèdics d’autodiagnosi i autotractament des de casa. El seu primer producte sanitari controla i autodiagnostica la litiasis renal.
· 2on premi: Twinboards. Guanyador: José Barroso. El projecte es basa en el desenvolupament, disseny i distribució d’un producte innovador: dues planxes per esquiar a la neu.
· 3er premi: Mint labs. Guanyadors: Paulo Reis i Vesna Prchkovska. Ofereix una plataforma remota de visualització i anàlisis avançada d’imatges a través de diferents dispositius pel sector mèdic, focalitzant-se en l’especialitat de la neurologia i neurocirurgia.

Cal destacar que un total de 39 projectes s’han presentat en l’edició d’enguany, la dotzena, dels Premis Cre@tic.

platform-banner